Suklaamaistajaiset

Polttarit, tyttöjenillat, työporukat...

** Valitettavasti emme ota tällä hetkellä uusia varauksia suklaamaistajaisiin **


Tallipihan Suklaapuodissa pääset maistelemaan toinen toistaan hurmaavampia suklaamakuja! Kerää porukka kasaan ja suuntaa kohti makujen maailmaa.

Tallipihan Suklaapuodin maistajaiset ei olekaan mikään tavallinen suklaatasting, vaan suklaan maistelu tapahtuu sokkona, leikkimielisesti kilpaillen. Paras maistelija palkitaan.

Suklaamaistelun hinta on 17 e / osallistuja.
Suklaapuodin tiloihin voimme ottaa kerrallaan maksimissaan 12 henkilöä.
Minimiveloitus 102 e / ryhmä, vaikka ryhmässä olisi vähemmän kuin 6 osallistujaa.

Suklaamaisteluita järjestetään pääsääntöisesti puodin aukioloaikojen ulkopuolella.

HUOM! Heinäkuussa ja joulukuussa emme järjestä maistajaisia kiireisen sesongin vuoksi.

Ohjeita maisteluun tulijoille

Varaa ensin aika maisteluun. Vahvistamme päivämäärän sinulle sähköpostitse. Kerromme mielellämme lisätietoja puhelimitse. Voit soittaa 040 568 1797 ja keskustella tarkemmin maistajaisista.

Kaksi päivää ennen maistajaisia tulee vahvistaa osallistujien määrä. Tämän ilmoituksen perusteella laskutamme ryhmäänne. Maistajaiset voi maksaa paikan päällä.

Kaksi päivää ennen maistajaisia tulee myös ilmoittaa mahdollisista ruoka-aineallergioista (keliakia, pähkinäallergia, erilaiset hedelmäallergiat sekä laktoosi-intoleranssi). Maito- ja soija-allergikoille emme suosittele maistelua.

Jos joku haluaa laktoosittoman vaihtoehdon, niin maisteluun kuuluu tällöin vain tummaa suklaata ja sen eri maustettuja muotoja (ei siis lainkaan valko- ja maitosuklaata).